![](https://static.wixstatic.com/media/824fad_c8bf7142a9554017ad929b4eda032507~mv2.jpg/v1/fill/w_642,h_351,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/824fad_c8bf7142a9554017ad929b4eda032507~mv2.jpg)
Екструдер ДРУКУ пасти
опис
Простий пристрій для 3D друку прикрас на торт або фізичних об'єктів з їстівних кондитерських сумішей, шоколаду, тесту і мармеладу. Так само дозволяє здійснювати 3D друкувати гіпсом, керамікою
привід
Продукти для друку подаватимуться автоматично, спеціально розробленим насосом. Екструдер не містить гріються частин.
Замітка! Експериментальна ємність контейнерного пристрою: 150мл.
установка
Швидка установка / демонтаж - відкрутити 1 гайку (баранчик), зробити одне підключення коннектора.
Використання
Консистенція матеріалу (наприклад, шоколад) має вирішальне значення для успішних друкованих видань. Маса продуктів харчування повинні бути підготувати без папули. Запитайте нас рецепти - ми працюємо на них постійно і підготовці бази спеціальних знань у пресі харчової - слідкуйте за оновленнями!
![](https://static.wixstatic.com/media/824fad_aa818144243943b3b29d2db6d6cfd680.jpg/v1/fill/w_89,h_50,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/824fad_aa818144243943b3b29d2db6d6cfd680.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/824fad_51180e568d82445cb4949e2d801bcebb.jpg/v1/fill/w_89,h_50,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/824fad_51180e568d82445cb4949e2d801bcebb.jpg)
Zmorph як друкувати шоколадом (3D друк)
Відеоурок 1 - Zmorph початок друку